Neid oli 48 talunikku, kes asutasid 1923. aastal Cantina Settecani, täna on neid 200. Ühine nägemus, mis on kujundanud tulevasi aastakümneid tänu kirglikule tööle. Veinikelder Lambrusco Grasparossa territooriumi südames, mis asub Settecani külas, Castelvetro, Castelnuovo Rangone ja Spilamberto linnade piiril. Veinikelder, mis on suutnud kasvada, seades endale uusi ja ambitsioonikaid eesmärke, ületades raskusi ja tähistades edu. See on suure pere vaim, mis koosneb perekondadest, äriettevõttest, kus otsuseid tehakse üheskoos ja vaadates just lõppenud aastat, tehakse esimene kokkuvõte, tähistatakse olulisi saavutusi.
Veini valmistamine
Üks esimesi Lambrusco Grasparossa viinamarjade klassikalisi meetodeid, pärineb Settimocielo Puianellost, mis asub üle 425 meetri kõrgusel merepinnast, Castelvetro di Modena omavalitsuse kõrgeimast viinamarjaistandusest: autentne, üle kahekümne aasta vanune kõrgetel mägedel asuv viinamarjaistandus. Kokkupuude kirdeosaga ja suurepärane ekskursioon päeva ja öö vahel koos maa koostisega annavad täiuslikud viinamarjad, et valmistada klassikalisel meetodil suurepärase ilmega vahuveini.Pärast 24-kuulist settel puhkamist suudab see ühendada intensiivsed puuviljased hapukirsside ja väikeste puuviljade noodid, mis jätavad ruumi õrnadele lillelistele puudutustele ja teravatele tsitruselistele nüanssidele peene ja püsiva perlaažiga. Maitses ühinevad happesus ja maitse tasakaalustatud ja dünaamilises lonksus tänu ümbritsevatele ja elavatele mullidele.
Maistmismärkused
Intensiivne ja erkroosa värv kirssi meenutavate varjunditega. Ninas hapukirsside ja väikeste puuviljade puuviljased noodid, mis jätavad ruumi õrnadele lillelistele puudutustele ja teravatele tsitruselistele nüanssidele. Ümbritsev ja elav perlage muudab lonksu dünaamiliseks happesuse ja maitse tasakaalus.Soovitatav serveerimistemperatuur: 6° — 8°C
Toidusoovitus
See sobib suurepäraselt kombineerimiseks iga toiduga: see sobib hästi traditsiooniliste Emilia roogadega, kuid muutub ka meeldivaks avastuseks koos kaasaegsema ja loomingulisema köögiga.