Traditsiooniline tootmine koos hea ja suurepärase toorainega ning sortide ja maatükkide järgi eristatud veinivalmistuste realiseerimine võimaldab Pagos de Araizil luua keerukaid ja tasakaalustatud veine. Need põhinevad kultuuritraditsioonil, esivanemate tarkusel ja teadmistel, mis sellelt maalt pärinevad. Nad loovad olevikus, unustamata oma juuri, kasutades ära iga mineviku kogemust, et igapäevaselt uuendada, otsides alati oma parimat versiooni.
Veini valmistamine
Kaks nõlva 360–380 meetri kõrgusel merepinnast kahe erineva pinnasega; (alumine osa mudase savi tekstuuriga ja ülemises osas lubjakivisavi), mida ümbritseb atlandi mõjuga kontinentaalne kliima, pakuvad Syrah sordile ideaalset arengukeskkonda. Viinamarjaistandused on kasvatatud mahepõllunduses ja nende toodang ei ületa 4000 kg/ha.Käsitsi koristamine toimub kõrgeima kvaliteediga aladel, kus esimene valik tehakse 12 kg kastides. Seejärel toimub teravilja valik vastuvõtulaudadel ja vattimisel. Alkohoolne kääritamine ja leotamine toimub väikestes roostevabast terasest mahutites hoolika protsessiga 18 päeva. Malolaktiline käärimine toimub 255 ja 500 liitristes Prantsuse tammevaadis. Vein on riivitud ja laagerdunud veel 12 kuud peeneteralistes Prantsuse ja Ameerika tamme Bordeaux vaatides. Selle stabiliseerumine on loomulik.
Maistmismärkused
Särav ja intensiivne kirsipunane värv, tugevad taniinid. Sordiomadusele vastavad värskete punaste puuviljade, balsamico ja tubaka aroomid. Maitselt täidlane, ahne ja pikk. Puuviljane, siidine ja püsiv lõpp.Soovitatav serveerimistemperatuur: 16°C